Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

τι είναι το δωδεκάθεο ;



ε Πρόλογος : Προτού γράψω για το δωδεκάθεο θέλω να τονίσω ότι τα λεγόμενά μου δεν τα κλέβω από των ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ όπως λέγουν μερικοί κακόβουλη . Δεν συμφωνώ σε πολλά πράγματα μαζί του όπως το θέμα αν ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ όπως ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έχει τη γνώση αυτή από τα ΧΑΛΚΙΝΑ ΒΙΒΛΙΑ θέλω να τονίσω δε ότι τα χάλκινα βιβλία υπάρχουν, και κρύβονται σε μασονική στοά βρέθηκαν γραμμένα στα αρχαία Ελληνικά . Άγνωστο ποιος τα έγραψε ,οι γνώσεις τους είναι διαστρεβλωμένη γιατί αυτά που γράφουν λένε για τη νίκη του Τριαδικού Θεού εναντίον Τιτάνων εβραϊστή = ΝΕΦΕΛΗΜ η ΝΑΥΘΑΛΗΜ που αναφέρεται στους εξορκισμούς της Εκκλησίας .Και η μασονία φρόντισε να νοθεύσει τα κείμενα στη μορφή που ήθελε και μοίρασε τη γνώση σε αιρέσεις όπως : οι μάρτυρες του Ιεχωβά , γνωστική εκκλησία , Ταλμούδ , δωδεκάθεο που πιστεύει ότι η καταγωγή των Ελλήνων είναι από την Ανδρομέδα . Δείτε σχετικό βίντεο από τα ποιο ήρεμα που βρήκα γιατί συνήθως το περιεχόμενο είναι ύβρις κατά του Ελληνισμού και του Χριστιανισμού.




Πυραμίδα Καμπάλα και πολλές άλλες με στόχο την αποπλάνηση του χριστιανισμού ειδικά την ορθοδοξία της Ελλάδος . Οι μάρτυρες του Ιεχωβά και όλοι αυτοί ισχυρίζονται ότι οι άγγελοι είχαν σχέσεις σεξουαλικές με τις γυναίκες στην εποχή του Νώε . Χωρία που επικαλούνται από την Παλαιά Διαθήκη σε μετάφραση στη δημοτική : Γεν. 6 , 2 ( είδαν οι γιοι του Θεού τις κόρες των ανθρώπων ότι ήταν όμορφες , και πήραν για γυναίκες τους εκείνες που τους άρεσαν .) Ερμηνεύουν τελείως αυθαίρετα ότι οι άγγελοι που έλαβαν σάρκα παντρεύτηκαν με τις γυναίκες των ημερών του Νώε ΛΑΘΟΣ . Οι άγγελοι είναι πνεύματα και δεν έχουν σαρκικές επιθυμίες . Αλλά και εκτός τούτου δεν έχουν το δικαίωμα να σαρκώνονται η απάντηση για αυτό βρίσκεται στην Καινή Διαθήκη : Ματθ. 22 , 29 30 Οι υιοί του Θεού που αναφέρονται, είναι οι απόγονοι του Σήθ ,οι οποίοι ονομαζόταν με το όνομα του Κυρίου Γεν . 4 ,26 Ενώ οι θυγατέρες δηλ κόρες των ανθρώπων είναι οι απόγονοι του Κάϊν Γεν . 4 , 16 17 . Τι έγινε λοιπόν ,που κρύβεται το μυστικό ~ Αυτό θα το αναλύσουμε στη συνέχεια ,επάνω στο βίντεο γράφει τη λέξη κλειδί Γιαχβένοθευμένη βέβαια τη χρησιμοποιούν περισσότερο οι ψευδομάρτυρες του Ιεχωβά = ΙΕΟΒΑ = Κύριος , το ΙΕΟΒΑ είναι το σωστό που σημαίνει Κύριος βασίζονται στο χωρίο Έξοδος 6, 3 . Άλλα ονόματα του Θεού είναι : ο ΩΝ Εξοδ. 3, 14 , ΣΑΒΑΩΘ = Παντοκράτωρ , ΕΛΩΧΕΙΜ = πληθυντικός Τριαδικός Θεός , οι Εβραίοι το νοθεύουν και οι αιρέσεις παγκοσμίως σαν ΕΛΩΧΕΙΜ = οι θεοί και προπαντός οι Εβραίοι μια και δική τους είναι η λέξη αλλά αποστάτησαν από των Θεό . Θα πούμε και τα επόμενα παρακάτω, ας αρχίσουμε λοιπόν :Η ιστορία αρχίζει να μην πολυλογούμε, όταν ο άγγελος του Φωτός σκέφτηκε αλαζονικά ,ήταν ο πιο όμορφος άγγελος στον παράδεισο αφού ξεγέλασε τον Αδάμ και την Εύα χρησιμοποιώντας σαν όργανό του το φίδι και την ευαισθησία της Εύας , να φάει από το ξύλο της γνώσις του καλού και του κακού . Θεός είπε στον Αδάμ και την Εύα ότι όταν θα φάνε από αυτό τον καρπό θα έρθει ο θάνατος . Διαβάστε, Γεν .3 ,1,24 . Από τότε άγγελος του Φωτός μεταμορφώθηκε σε άγγελος του σκότους με πολύ μίσος για τον άνθρωπο και των ακολούθησε ένας μεγάλος αριθμός αγγέλων και έγινε πόλεμος μεταξύ των αγγέλων που ήθελαν να υπηρετούν το Θεό και αυτών που ήθελαν να υπηρετούν τον άρχοντα του σκότους . Τότε ο άγγελος Μιχαήλ είπε το περίφημο ΄΄ ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ ΣΤΩΜΕΝ ΜΕΤΑ ΦΟΒΟΥ ΠΡΟΣΧΩΜΕΝ . ΤΗΝ ΑΓΙΑΝ ΑΝΑΦΩΡΑΝ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΝ ΄΄ = Άς σταθούμε καλά , ας σταθούμε με φόβο , ας προσέξουμε να προσφέρουμε την αγία αναφορά με ειρήνη . Από τότε σταμάτησαν οι άγγελοι να μαλώνουν και να χωρίζονται από των Θεό ,από τότε είναι αρχιστράτηγος των ταγμάτων . Μετά όμως ξεκίνησε ένας άλως πόλεμος μεταξύ των αγγέλων που ακολούθησαν των Διάβολο , δεν συμφωνούσαν όλοι στην εξαφάνιση του ανθρώπινου γένους .








Και έτσι άρχισε το σχέδιο του τριαδικού Θεού που όλα τα πλάσματά του αγαπά . Έδωσε εντολή στους αγγέλους που δεν ήθελαν να κάνουν κακό στην ανθρωπότητα πως θα σωθούν , όσοι κάνουν το θέλημά του να ζήσουν ελεύθερη σε δικό τους τόπο αστερισμό αφού όμως εκπληρώσουν το σκοπό πού τους είπε , δεν των κράτησαν όμως όλοι ένας από αυτούς είναι ο άγγελος Σαμαέλ = αντιβασιλέας του Άδη και ανταγωνιστής του διαβόλου .



Με εντολή του Θεού η φωτεινή ας το πούμε αδελφότητα πήγε στον Όλυμπο με αρχηγό τον Δία .





Που και αυτός σιγά σιγά αποστάτησε και πήρε το μέρος του Σαμαέλ και άλλοι μετ τα αυτού . Σκαρφίστηκε λοιπών ο Δίας κάτι πονηρό ότι δήθεν αναπαράγεται με τους ανθρώπους αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ . Το έκανε επειδή έπρεπε να μεγαλώσει η αδελφότητα, αλά δεν το έκανε όπως ήθελε το θέλημα του Θεού ΙΕΟΒΑ = Κύριος ξεγελούσε τις γυναίκες των ανθρώπων πως δήθεν γεννούσαν ημίθεους ερωτοτροπώντας μαζί τους ,και ο ίδιος πως γεννούσε θεούς , πότε από το κεφάλι πότε από τη γάμπα , και όλα αυτά που γράφονται στην ιστορία μυθολογία των αρχαίων Ελλήνων.Πρέπει να τονίσουμε δε , ότι όλα αυτά περί Κρόνου που έτρωγε τα παιδιά του Κ.Λ.Π. είναι απλό διαλεκτικό παιχνίδι , εννοιών και σκέψεων και Όρων των ανθρώπων να γράψουν ιστορία που έβλεπαν με τα μάτια τους αλλά δεν είχαν και όλοι τη φώτιση από τον Τριαδικό Θεό . Τι έγινε τότε ~ Πως γράφουν ότι γεννούσαν οι γυναίκες τέρατα γίγαντες και παράξενα ανθρώπινα όντα που λάτρευαν ως θεούς ~ Εδώ πρέπει να τονίσουμε την σκοτεινή αδελφότητα του αποστάτη Σαμαέλ , αφού η άνθρωποι τις γενιάς του Σήθ Γεν . 4 ,26 παραστράτησαν με τις γυναίκες τις γενιάς του Κάϊν Γεν . 4 , 16 17 Όχι η γενιά των Ελλήνων γιαυτό επιλέχτηκε ως ευλογημένη φυλή του Τριαδικού Θεού ως και σήμερον γιατί δεν παραστράτησε με μαι τις όμορφες κόρες τις γενιάς του Κάϊν . Αφού η γενιά του Σήθ παραστράτησε και έκανε το θέλημα του Διαβόλου και Σαμαέλ και πήρε τις κόρες γενιάς Κάϊν που λάτρευαν το Διάβολο άρχισε να τους ελέγχει με την λεγόμενη τεχνολογία της Έχιδνας . Γενετική στα σημερινά δρώμενα , με αποτελέσματα τερατογένεσης οι άνθρωποι νόμιζαν ότι γεννούσαν θεούς . Μόλις γεννιόταν ένα τερατόμορφο μωρό έμπαινε στο σώμα του , το λεγόμενο δαιμόνιο ,δαιμονισμός = κατοχή του σώματος από δαιμόνιο . Στην Καινή Διαθήκη και συγκεκριμένα στην Αποκάλυψη του Ιωάννου θα γεννηθεί η εικόνα του αντίχριστου δηλαδή κλώνος με γενετική τεχνολογία δείτε φωτογραφία .




Είναι γνωστό ότι πολλές αντιθρησκευτικές ομάδες χρησιμοποιούν ποικίλα προσωπεία για να προωθήσουν τις θέσεις τους. Μερικά απ' αυτά είναι δραστηριότητες δήθεν κοινωνικής προσφοράς, όπως «αντιναρκωτικός αγώνας», «μαραθώνιοι», «πυροπροστασία», «φιλανθρωπικές επισκέψεις», εθελοντισμός ή επιστημονικές δήθεν κατακτήσεις πού δίνουν «λύση» σε όλα τα προβλήματα, από τα ναρκωτικά, την ψυχοπάθεια, τους πόνους, την ανάπτυξη του εγκεφάλου, το AIDS μέχρι και την κλωνοποίηση.
Έτσι τον τελευταίο καιρό είδαμε να προβάλλεται από τα ΜΜΕ η «μεγάλη επιτυχία» της κλωνοποίησης της «Εύας», στην αρχή, κι έπειτα δύο «Αδάμ», από την αντιθρησκευτική Οργάνωση των Ραελιανών. Στόχος τους, λένε, η «κατάκτηση της αθανασίας». Κι όλα αυτά με εντολή των εξωγήινων πού δόθηκε στον αρχηγό της σέκτας Claude Vorilhon, πρώην αθλητικό συντάκτη και «Προφήτη και μεσσία της εποχής της επιστήμης», από το 1973.


Ο «μεσσίας» αυτός είναι γνωστός και στην Ελλάδα ήδη από το 1989, όταν επισκέφθηκε την χώρα μας σαν Ραέλ (από το Ρα=φώς και Εl=θεός), σαν αγγελιοφόρος δηλαδή των «Ελοχείμ-Δημιουργών» για να ιδρύσει την «Ελληνική Ραελική Κίνηση». Ντυμένος στα λευκά με κρεμασμένο στο στήθος το χαρακτηριστικό του μενταγιόν (συνδυασμός εξάλφας και σβάστικας, πού το διαφοροποίησε αργότερα λόγω αντιδράσεων των Εβραίων), διεκήρυξε τότε ότι ήταν ο «Παράκλητος», τον οποίο είχε υποσχεθεί να εκπέμψει ο Χριστός. Ήλθε να μάς διαβεβαιώσει ότι οι εξωγήινοι «Ελοχείμ» ήλθαν στη γη το 1975 και δημιούργησαν τους ανθρώπους, ότι μας παρακολουθούν με τα διαστημόπλοιά τους και ότι αυτοί προκάλεσαν τον κατακλυσμό. Όμως, με τις δικές τους κατευθύνσεις ο Νώε έφτιαξε ένα UFO ώστε να μπορέσει να εποικήσει πάλι τη γη μετά την καταστροφή. Ακόμη ο Claude Vorilhon βεβαιώνει ότι το 1975 ταξίδεψε με UFO στον πλανήτη των «Ελοχείμ» όπου συναντήθηκε με τον Μωϋσή, τον Βούδα, τον Μωάμεθ και τον Χριστό, οι οποίοι με τα μέσα της ανεπτυγμένης τεχνολογίας των «Ελοχείμ» επανήλθαν στη ζωή και ζουν σε ένα μεγάλο πλανήτη μαζί με 8.000 άλλους εκλεκτούς (βλ. περισσότερα στο βιβλίο του π. Αντωνίου Αλεβιζόπουλου, Νεοαποκρυφισμός, σελ. 261).
Η Ανάσταση του Χριστού ήταν, κατά τους Ραελικούς, το αποτέλεσμα μιας ιδιαίτερα εξελιγμένης τεχνικής κλωνοποίησης. Ανάμεσα στους «Ελοχείμ» συγκαταλέγεται βεβαίως και ο Σατανάς και όλοι μαζί επιδιώκουν να εγκαθιδρύσουν «την χρυσή εποχή του διαπλανητικού πολιτισμού» πού συμπίπτει με την «Εποχή του Υδροχόου» και πού θα επιτευχθεί με την δημιουργία ενός «παγκοσμίου ανθρωπιστικού κόμματος», την προώθηση της «ευνοιοκρατίας» στην θέση της δημοκρατίας, και την άσκηση του διαλογισμού.
Στα πλαίσια της «εποχής της επιστήμης» ο Ραέλ ιδρύει την Εταιρεία Clonaid μέσω της οποίας διαφημίζει ότι θα «πωλεί ανθρώπινους κλώνους» έναντι 200.000 ? έκαστον, για να θεραπεύσει τον πόνο των άτεκνων ζευγαριών και για να οδηγήσει τους ανθρώπους στην αθανασία. Είπατε τίποτα ~ Μήπως τίποτα δεν είναι τυχαίο ~ Να ξέρατε πόσα δισεκατομμύρια επενδύονται κάθε φορά για να φέρι ο Ραέλ το σκοπό του Διαβόλου εις πέρας κατά τάλα έχουμε οικονομική κρίση!
Το σχέδιο όμως του Τριαδικού Θεού θα υπερίσχυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: