Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Η επιστολή στήριξης που έστειλε ο Βαρθολομαίος στον Ερντογάν




Η επιστολή στήριξης που έστειλε ο Βαρθολομαίος στον Ερντογάν














Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος δυστυχώς «δουλεύει» υπέρ του Ερντογάν και αυτό δεν είναι ψέμα. Ο Βαρθολομαίος όπως έγινε γνωστό πριν λίγο καιρό στήριξε την επιχείρηση του Ερντογάν κατά των Κούρδων με επιστολή που έστειλε (στον Ερντογάν).


Διαβάστε την επιστολή


Kύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας μας


«Σύμφωνα με την αρχαία παράδοση της εκκλησίας μας, στις λειτουργίες μας γίνονται προσευχές για την επιβίωση του Κράτους μας, για την υγεία των κυβερνώντων, όπως και για την ευτυχία και ευημερία του κόσμου μας. Δεν ξεχνούμε τους εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που λόγω πολέμων και συγκρούσεων στερήθηκαν των σπιτιών τους στην Συρία και στους νότιους γείτονες μας και κάνουμε έκκληση στον Μεγαλοδύναμο για την σωτηρία τους. Παρακαλούμε με όλη μας την καρδιά τον Μεγαλοδύναμο, η επιχείρηση Κλάδος Ελαίας που άρχισε με αποφασιστικότητα η εξοχότητα σας, να τερματίσει το θέμα της τρομοκρατίας που απασχολεί εδώ και δεκάδες χρόνια την χώρα μας, έχει κοστίσει χιλιάδες ζωές και να φέρει στην Συρία ειρήνη.


Ευχή δική μας και της κοινότητας μας είναι να τερματισθεί η ασθένεια της τρομοκρατίας η οποία πλήττει και προκαλεί ανησυχία στους Κούρδους πολίτες μας στα ΝΑ αλλά και σε όλους τους πολίτες μας και η ταχεία διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος ασφάλειας στην χώρα μας.


H αποφασιστική και συνεπής σας στάση ενάντια στην κατηγοριοποίηση της τρομοκρατίας έχει μεγάλο αντίκτυπο στην παγκόσμια κοινή γνώμη.


Ευχόμαστε επιτυχία στην εξοχότητα σας και στις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις, ενώ ευχόμαστε η επιχείρηση Κλάδος Ελαίας όπως υποδηλώνει και το όνομα της, να φέρει ειρήνη στην περιοχή και να αποτελέσει μια ελπίδα ασφαλούς μέλλοντος για τους ζυμωμένους με τόσους πόνους ανθρώπους.


Με αυτή την σημαντική αφορμή, ευχόμαστε στον Μεγαλοδύναμο να παραχωρήσει υγεία και ευρωστία στην εξοχότητα σας που αγωνίζεται να πάει την χώρα μας σε ακόμη καλύτερα αύριο και ταυτόχρονα αγωνίζεται ενάντια σε εσωτερικές και εξωτερικές απειλές.»


Προσέξτε πως ξεκίνησε η επιστολή. Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας μας. Αυτό είναι απαράδεκτο το λιγότερο!


Αυτός ο άνθρωπος είναι ξεκάθαρο ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Τουρκίας και της Παγκοσμιοποίησης. Ο άνθρωπος που θα έπρεπε να παλεύει για όλο τον Ελληνισμό και για όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς, στηρίζει τον δηλωμένο εχθρό των Ελλήνων. Τα λόγια δεν είναι ποτέ αρκετά για να περιγράψουν αυτές τις δυσάρεστες καταστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: