Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Τρἰτη και Φαρμακερή

 




ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ



Πριν από μερικά χρόνια,

επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, έτσι τυπικά αλλά και δημόσια, ο λαός αποφάσισε τρεις διαδοχικά ότι δεν τον ενδιαφέρει αν τον κυβερνούν άτομα που τυπικά δηλώνουν άθεοι, αφού οι περισσότεροι πολιτικάντηδες αντίχριστοι είναι σε όλα τα κόμματα.

Δεν ζήτησα με την ανοικτή μου επιστολή από τον Μητσοτάκη να επιτρέψει να πάνε μερικά άτομα στους ναούς για το τυπικόν και την συμβολική επιβεβαίωση της εξουσίας του κλήρου επί των ναών, αλλά ζήτησα να πάνε τρεις ιερείς σε κάθε Μητρόπολη και να ζητήσουν δημόσια από τον Χριστό να αγιαστούν οι μεγάλες υδάτινες μάζες.

Δηλαδή δεν ζήτησα την τυπολατρική  επιβεβαίωση της εξουσίας της Μαύρης Αδελφότητας στο μαγαζί της, αλλά την συμβολική πράξη του δημόσιου και όχι κρυφού μέσα στους ουσιαστικά άδειους ναούς, αγιασμού των υδάτων.

Ήταν πολύ καθαρό το δίλλημα που έθεσα. Ή οι ναοί και η εξουσία του ιερατείου σε αυτούς, ή ο δημόσιος αγιασμός των υδάτων. Κανείς από αυτούς που συναποφάσισαν, δεν μπορεί να πει ότι δεν το ήξερε, αφού όταν μιλάω ή γράφω πάντα με "τσεκάρουν".

Στην πραγματικότητα, η δύναμη του Χριστού κάνει και από απόσταση ότι Του ζητήσουμε στο όνομά Του, αλλά δόθηκε από ότι βλέπετε η επιλογή.  Ή η τυπική λειτουργία στους ναούς, όπου ο κλήρος και όχι η Πολιτεία κάνουν κουμάντο, ή ο δημόσιος αγιασμός των υδάτων, όπου δημόσια και όχι πίσω από κλειστές πόρτες θα δηλωνόταν η εμπιστοσύνη στον Χριστό και θα το έβλεπαν όλοι. Θα μου πείτε τυπικό είναι και αυτό, αλλά έχει τον συμβολισμό του. Φανερά και δημόσια πλέον αυτό το κράτος δεν ασχολείται με τον Χριστό.

Μετά την άρνηση της δημόσιας περιφοράς του Επιταφίου, την άρνηση της δημόσιας συμμετοχής στον εορτασμό της Ανάστασης του Χριστού, έχουμε την άρνηση του δημόσιου αγιασμού των υδάτων με συμφωνία Πολιτικού κατεστημένου (Λευκή Αδελφότητα) και Εκκλησίας (Μαύρη Αδελφότητα).

Έτσι σ΄ αυτό το κράτος από όπου θα ξεκινήσουν όλα, τρεις φορές αποστάτησε ο λαός, τρείς φορές και η εξουσία (Πολιτεία - Εκκλησία) που εκπροσωπεί τη Λευκή Αδελφότητα (πολιτικό κατεστημένο) και τη Μαύρη Αδελφότητα (Εκκλησία).

Τρίτη και φαρμακερή λοιπόν.

Όλα έγιναν.

Να είστε έτοιμοι.



Δεν υπάρχουν σχόλια: